Familjen

Att vara vuxen i en svår livssitaution kan vara nog så svårt när jag själv översköljs av egen sorg, smärta och brist på kraft. Att då också vara det stöd jag vill för barnen kan kännas som en omöjlighet.

Vid alla typer av förluster och förändringar påverkas alla i familjen. relationerna utsätts för stark påfrestan och alla sörjer på sitt sätt. Jag ger er vägledning och stöd så att var och en i famijen får sitt utrymme och kan återhämta sig och läka utifrån sin förmåga, personlighet och kunskap och mognad.

Jag ger er möjlighet att bearbeta och läka tillsammans med mig och de metoder jag använder. Min långa erfarenhet av att arbeta med barn har gett mig de pedagogiska verktyg och erfarenhet jag behöver för att möta just dig/er och ditt/ert barn/ungdom utifrån var ni befinner er och vad ni vill ha hjälp med. 

Min värdegrund är; vi gör så gott vi kan utifrån de kunskaper, färdigheter vi har just nu. 

Välkommen att ta en första kontakt för vidare hjälp.

”När jag och mina två tonåringar kom till Susanne för snart två år sedan hade vi en lång och på flera sätt traumatisk historia med oss i bagaget. 
För oss har det varit ovärderligt att jobba med sorgbearbetningen tillsammans med Susanne för att komma vidare i livet. På något sätt har vi lyckats vända en sorg och tragedi till en erfarenhet ."


Åsa Lundquist